Team

Frank De Graeve

Frank heeft ruim vijftien jaar ervaring journalistiek in de benen, onder andere opgedaan bij Computer Magazine en De Standaard. Met zo’n achtergrond kun je doorgaans beter inschatten welke PR-acties bij journalisten in de smaak zullen vallen en welke niet. Zijn passage bij Microsoft België als PR-manager bleek ook een interessante leerschool. Daarnaast werkt en experimenteert hij dag en nacht met blogs, Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter om zijn klanten op een originele manier onder de aandacht te brengen.

Katrien Wemel

Katrien studeerde Taal- en Letterkunde, plus Cultuurmanagement. Tot 2013 werkte ze in de IT-sector als marketing- en communicatieassistente. Technisch termengegoochel omzetten naar mensentaal is haar op vele vlakken niet vreemd. Om de link naar een breder publiek te leggen, experimenteert ze met sociale media en laat ze geen kans onbenut om haar enthousiasme live over te brengen.

Fie Maes

Fie is gefascineerd door alle aspecten van content marketing. In de eerste plaats heeft ze een vurige liefde voor taal en schrijven. Daarom verdiept ze zich in copywriting en perscommunicatie. Maar, omdat content niet stopt bij tekst, stort ze zich ook op videomontage. Een aantrekkelijk verhaal, zowel in beelden als tekst, is voor bedrijven belangrijk om de betrokkenheid te verhogen. Met goede teksten, websites of video’s brengen we bedrijven en hun klanten dichter bij elkaar.

Onze missie

Samen beïnvloeden we de lopende berichtgeving door relevant, vernieuwend en met kennis van zaken te communiceren via pers en sociale media.

We ondersteunen de reputatie van uw merk met duidelijke, open communicatie. We geven u een stem als gewaardeerd specialist.

Het resultaat: uw merk komt vaker en op een betrouwbare, positieve manier onder de aandacht terwijl u goede relaties opbouwt met journalisten en influencers. Het bouwt en versterkt uw reputatie.

Onze visie

U boekt meer succes met een goede reputatie. Die kan u mee beïnvloeden door de buitenwereld een helder beeld te geven van uw activiteiten en kwaliteiten.

Dat beeld wordt mee bepaald door de media en door mensen die hun ervaringen delen via sociale media.

Daarom raden we aan om er op een actieve manier mee om te gaan. Sta open voor feedback en actuele thema’s. Zorg voor verhalen die de reputatie van uw organisatie vooruit helpen. Geef uw merk concrete inhoud.

Meer resultaat voor u

Perscommunicatie is een interessante manier om uw nieuws bij een groot publiek te verspreiden. Omwille van de lage kost per contact en omdat gevestigde media extra geloofwaardigheid toevoegen aan wat u te vertellen hebt.

Via sociale media zorgen merken voor waardevolle interacties met klanten, fans en andere belanghebbenden.

Dat alles doen we zo efficiënt mogelijk met als enige doel: u meer in de media te krijgen voor minder geld.

Haal het beste uit de chemie tussen pers en sociale media

Zoveel mogelijk mensen moeten weten waar u goed in bent. Dus helpen we bedrijven en organisaties om vaker en overtuigender in de belangstelling te komen van hun doelgroepen. Drie van onze eigenschappen helpen hierbij:

– Behulpzaam. Met onze knowhow over perscommunicatie en sociale media vinden we onderwerpen waar men op zoek naar is, en brengen we die op de meest geschikte manier aan de man.

– Creatief. Wij zorgen ervoor dat bedrijven via de media en sociale netwerken naar buiten komen met originele, boeiende en relevante verhalen. Dat kan met teksten en foto’s, illustraties, animaties, video en noem maar op.

– Efficiënt. Wij gaan een stap verder en laten inspanningen in perscommunicatie ook renderen in sociale media en omgekeerd. Omdat we geloven dat we met een kleine extra moeite veel meer bereiken.

Nieuw op de blog

Vijf redenen waarom start-ups meteen moeten beginnen met PR

10 maart 2017

Nachtenlang zitten doorwerken aan je product, eindeloze meetings met mogelijke investeerders, de administratie van een eigen zaak, je eerste medewerkers ...

Perscommunicatie in zeven stappen

26 januari 2017

Vandaag kregen we een vermoedelijk nieuwe klant op bezoek die vroeg hoe perscommunicatie te werk gaat. ‘k Heb het de ...

De plicht van de journalist

29 december 2016

Een opmerking die we geregeld te horen krijgen: “Hoezo, journalisten zijn niet geïnteresseerd in ons nieuwe logo en onze nieuwe ...

Realisaties

Philips, mensen willen duidelijkheid

Het veelzijdige Philips is sinds enkele jaren bezig met het afstoten van activiteiten die ze niet langer als hun corebusiness ...

Nuance, de onzichtbare

Nuance Communications is de grootste producent ter wereld van spraaktechnologie en software voor digitaal documentbeheer. Het bedrijf slaagde erin om ...

Outspot, de vlucht vooruit

Voor crisiscommunicatie moeten onze klanten zelden beroep doen op onze diensten, gelukkig maar. Vorige zomer waren ze bij Outspot maar ...